Підтримати нас

Керівника Голопристанського лісомисливського господарства судитимуть за державну зраду

Vgoru
Автор статті
12 червня 2023 08:49
611
Поширити:

Очільник держпідприємства «Голопристанське лісомисливське господарство» допомагав окупантам облаштовувати фортифікаційні споруди. Працівники ДБР у взаємодії зі СБУ завершили досудове розслідування щодо нього.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань. 

Як повідомляється, чоловік активно допомагав військовим РФ, організовував порубки лісових насаджень на території лісництва. Згодом ця деревина йшла на облаштування позицій ворога та фортифікаційні споруди.

Його судитимуть за державну зраду (ч. 2 ст. 111 КК України). Чоловікові загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацію майна.

Усе майно чоловіка наразі заарештоване. Йому заочно обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, ідеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що колишня поліціянтка одного з районних управлінь поліції ГУНП в Херсонській області порушила правила безпеки дорожнього руху. У лютому цього року жінка в автомобілі «Nissan Rogue», рухалася по одній із вулиць. Вона не надала на перехресті доріг перевагу в русі іншій автівці. Унаслідок зіткнення обидва автомобілі викинуло на пішохідний перехід, де в цей час перебувала жінка. Від отриманих травм вона загинула на місці.

СБУ заочно повідомила про підозру сімом пропагандистам окупаційного телеканалу "Таврія", створеного на базі Суспільного у Херсоні, і їхньому російському куратору Олександру Малькевичу. Наразі всі вони переховуються на тимчасово окупованих територіях. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ