Підтримати нас

Експоліціянтка збила на смерть пішохода і отримала підозру

Vgoru
Автор статті
12 червня 2023 08:45
1,063
Поширити:

Колишній поліціянтці одного з районних управлінь поліції ГУНП в Херсонській області повідомили про підозру. Вона обвинувачується в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура 12 червня.

За даними слідства, у лютому цього року жінка в автомобілі «Nissan Rogue» рухалася по одній із вулиць. Вона не надала на перехресті доріг перевагу в русі іншій автівці, через це сталася дорожньо-транспортна пригода.

Унаслідок зіткнення обидва автомобілі викинуло на пішохідний перехід, де в цей час перебувала жінка. Від отриманих травм вона загинула на місці, повідомляє прокуратура.

Після вчинення ДТП та проведення службового розслідування жінку звільнили з поліції. Їй загрожує позбавлення волі на строк до восьми років. 

Нагадаємо, заочно повідомили про підозру місцевій мешканці у колабораціонізмі за те, що вона очолила окупаційний Пенсійний фонд у Бериславському районі. У серпні 2022 року під час тимчасової окупації Херсонщини вона пішла на співпрацю з ворогом. Вона стала  «начальником управления Пенсионного фонда Херсонской области в Бериславском районе». 

Зі звільненням Бериславщини вона втекла разом з військовими РФ.

СБУ заочно повідомила про підозру сімом пропагандистам окупаційного телеканалу "Таврія", створеного на базі Суспільного у Херсоні, і їхньому російському куратору Олександру Малькевичу. Наразі всі вони переховуються на тимчасово окупованих територіях. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ