Підтримати нас

Канада хоче змінити угоду про вільну торгівлю з Україною

16 лютого 2020 06:31
486
Поширити:

Влада Канади ініціювала громадські обговорення, на яких обговорять удосконалення наявної угоди про вільну торгівлю між двома країнами.

Уряд Канади ініціював громадське обговорення варіантів удосконалення угоди про зону вільної торгівлі з Україною (ЗВТ). Про це в Оттаві оголосила міністр міжнародної торгівлі Канади Мері Енджі, повідомляє в неділю, 16 лютого, Укрінформ.

"Канада рішуче налаштована забезпечити своїм громадянам і підприємствам доступ до можливостей і споживачів на світовому ринку. Більш пов'язаний світ надає всім відчутні переваги, створюючи більше гідних робочих місць для середнього класу і зміцнюючи нашу економіку. Шляхом громадських обговорень я закликаю всіх канадців висловити свої думки щодо майбутнього поновлення наріжної угоди про вільну торгівлю з Україною", - сказала Енджі.

Очікується, що консультації щодо модернізації угоди "дадуть підприємцям, промисловості і всім громадянам можливість допомогти Канаді визначити її інтереси в переговорах з Україною", додали в міністерстві міжнародної торгівлі.

"Консультації нададуть інформацію щодо того, як уряд повинен диверсифікувати і розширити преференційний доступ Канади до України, упевнившись, що це створить можливості, вигідні всім", - зазначили в офісі міністра міжнародної торгівлі.

Громадські слухання, участь у яких можуть узяти всі охочі, триватимуть до 16 березня.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ