Підтримати нас

Громаді Херсонської області передали новий екскаватор-навантажувач

Автор статті
15 квітня 2024 09:23
165
Поширити:
Фото: Херсонська ОВА

Комунальний автопарк Тавричанської громади Каховського району Херсонської області отримав новий екскаватор-навантажувач.

Про це повідомила Херсонська ОВА.

Наразі Тавричанська громада окупована, тому екскаватор залучать до проведення аварійних робіт та відновлення життєзабезпечення в деокупованих населених пунктах Херсонщини.

Спецтехніку громаді передали благодійники в межах проєкту “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність”(DOBRE). Програма реалізується за підтримки Global Communities та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

  • В інтерв'ю журналістці Медіаплатформи “Вгору” очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін розповів, що після деокупації лівобережжя Херсонщини техніку, яку закупили з бюджету окупованих громад, перевезуть до тієї громади, яка її придбала. Проте до деокупації техніка працюватиме в громадах деокупованої Херсонщини.
  • Нещодавно комунальні автопарки Білозерської, Тягинської та Новоолександрівської громад Херсонської області отримали по одному сучасному екскаватору-навантажувачу.
  • Жителям Милівської громади Бериславського району Херсонської області передали новий екскаватор-навантажувач від міжнародної організації «Кімонікс Інтернешнл Інк.» (Chemonics International Inc), яка фінансується Агенцією США з міжнародного розвитку (USAID).
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ