Підтримати нас

Голова окупаційної адміністрації Чаплинки на Херсонщині отримала підозру від СБУ

24 липня 2024 14:53
309
Поширити:
Фото: окупаційні ЗМІ

Служба безпеки України повідомила про підозру в колабораціонізмі голові окупаційної адміністрації селища Чаплинка Херсонської області Лілії Пуляєвій.

Про це повідомляє “Вгору” з посиланням на текст підозри з сайту Офісу Генерального прокурора.

За даними слідства не пізніше 18 жовтня 2023 року Пуляєва обійняла посаду окупаційної голови незаконного Чаплинського муніципального округу Херсонської області.

18 жовтня 2023 року вона взяла участь у засіданні сесії окупаційної “Ради депутатів Чаплинського муніципального округу Херсонської області”, на якій шляхом відкритого голосування її незаконно обрали на вищезгадану посаду, яку вона займає по теперішній час.

На своїй посаді Лілія Пуляєва продовжує здійснювати організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські функції з метою реалізації та підтримки рішень та дій держави-агресора, спрямованих на створення позитивного іміджу окупаційної влади на окупованій Херсонщині.

Жінці загрожує ув’язнення на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років та з конфіскацією майна або без.

  • За інформацією ЦЖР, Лілія Пуляєва є уродженкою села Надеждівка Хрестівської громади Каховського району. Після закінчення Херсонського державного аграрного університету вона працювала касиркою в банку, операторкою електрозв’язку в «Укртелекомі», а з 2017 року була фахівчинею з управління проєктами відділу фінансів та бухгалтерського обліку та звітності Чаплинської селищної ради. У 2019 році вона, разом з іншими співробітниками селищної ради, відвідала США з навчальним візитом.
  • У 2021 році Пуляєва розповідала журналістам “Вгору” про те, як розвивається Чаплинська громада.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів