Підтримати нас

Лілія Пуляєва стала окупаційною головою Чаплинської громади. Що про неї відомо?

Vgoru
Автор статті
19 жовтня 2023 10:33
2,278
Поширити:

З російських пропагандистських каналів стало відомо, що 18 жовтня 2023 року Лілія Пуляєва стала головою окупаційної адміністрації Чаплинської громади.

За інформацією ЦЖР, Лілія Пуляєва є уродженкою села Надеждівка Хрестівської громади Каховського району. Після закінчення Херсонського державного аграрного університету вона працювала касиркою в банку, операторкою електрозв’язку в «Укртелекомі», а з 2017 року була фахівчинею з управління проєктами відділу фінансів та бухгалтерського обліку та звітності Чаплинської селищної ради. У 2019 році вона, разом з іншими співробітниками селищної ради, відвідала США з навчальним візитом.

У 2021 році Пуляєва розповідала журналістам Медіаплатформи “Вгору” про те, як розвивається Чаплинська громада. Казала, що пишається, що в її громаді є скейтпарк та стабільне водопостачання. 

З червня 2022 року вона добровільно співпрацює з окупантами.

Крім того, на бік окупантів перейшли всі члени сім'ї Пуляєвої: 

Фото ЦЖР

  • мати – Любов Кушнеренко, яка перед повномасштабним вторгненням РФ в Україну працювала секретаркою селищного голови Чаплинки. З червня 2022 року працює в окупаційній адміністрації громади;

Фото ЦЖР

  • брат – Олександр Кушнеренко – працює головним спеціалістом відділу бухгалтерського обліку окупаційної адміністрації Чаплинки. До війни довгий час був комірником у приватному підприємстві;

Фото ЦЖР

  • син – Владислав Пуляєв – головний спеціаліст відділу по роботі з майном, земельним відносинам і містобудуванню окупаційної адміністрації громади.

Раніше ми писали, що на лівобережжі Херсонщини призначили 4 окупаційних голів.

Також на тимчасово окупованих Росією територіях Херсонської області прокремлівська партія висунула на пост голови окупаційної обласної Думи ректорку незаконно створеного університету Тетяну Томіліну.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ