Підтримати нас

До Дня Незалежності України в Румунії покажуть фільм “Вгору” про Херсон

20 серпня 2024 17:59
294
Поширити:

26 серпня  о 17:30 в межах заходів, присвячених Дню Незалежності України, в місті Констанца (Румунія) покажуть документальний фільм “Вгору” – “Нескорений Херсон” з  субтитрами англійською мовою.

Місце проведення: Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin".

Вхід вільний, тривалість фільму – 1 година 15 хвилин. 

Програма:

  • 17:30 – вступне слово.
  • 17:35 – початок показу.

«Нескорений Херсон» – стрічка про роботу херсонських журналістів. З початку повномасштабного вторгнення кореспонденти Медіаплатформи «Вгору» фіксували все, що відбувалося в місті. Разом із херсонцями вони пережили захоплення обласного центру росіянами, мітинги, окупацію та звільнення рідного міста.

  • У Києві з 8 по 10 липня відбувся XV Всеукраїнський фестиваль екранних мистецтв «Дніпро-cinema». У конкурсній програмі показали документальний фільм "Нескорений Херсон".
  • 6 червня відбувся перший онлайн показ документального фільму “Вгору” "Нескорений Херсон" у межах кіноклубу Docudays UA. За словами режисера фільму Устина Данчука, команда “Вгору” ставила за мету показати все, що відбувалося в Херсоні під час окупації та під час підриву Каховської ГЕС. І продемонструвати як героїчність містян, так і злочини російських окупантів.
  • 19 травня документальний фільм “Нескорений Херсон” показали на регіональних каналах “Суспільного”. Стрічка увійшла до колекції фільмів Мережі DOCU/CLUB.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів