Підтримати нас

Для пацієнтів і лікарів запрацювала нова гаряча лінія – 16-77

Автор статті
12 жовтня 2018 03:34
711
Поширити:

У понеділок, 8 жовтня, розпочав роботу контакт-центр Національної служби здоров’я України (НСЗУ). Його номер – 16-77. Це перший в Україні контакт-центр, який обслуговуватиме пацієнтів, лікарів та керівників закладів охорони здоров’я. Контакт-центр створений за світовими стандартами і відповідатиме міжнародним вимогам з надання інформаційно-довідкових послуг, повідомила НСЗУ.

Як працюватиме контакт-центр?

Дзвінки зі стаціонарних телефонів та мобільних операторів є безкоштовні. Відповіді на найбільш поширені питання будуть доступні цілодобово в автоматичному режимі. У робочий час питання можна поставити оператору. Всі запити, вирішення яких потребує додаткового часу, будуть реєструватися і скеровуватися у відповідні підрозділи НСЗУ для вирішення. Згодом оператори передзвонять людині, яка телефонувала, і нададуть повну інформацію по її запиту.

Хто може телефонувати?

Пацієнти, щоб дізнатися як обрати свого лікаря, або коли права пацієнта у певному медичному закладі були порушені.

Лікарі, аби дізнатися про порядок роботи в умовах медреформи , свої права під час її впровадження, а також заявити про їх порушення.

Керівники закладів, щоб отримати інформацію про особливості укладання договорів, фінансові питання та звітування до НСЗУ.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ