Підтримати нас

Для іноземних волонтерів змінили порядок відвідування Херсонщини

Автор статті
04 квітня 2024 12:23
330
Поширити:
Фото Олександра Корнякова

Представники іноземних, консульських установ, представництв міжнародних організацій, добровольців мають повідомити про в'їзд і маршрут пересування за 72 години до відвідування Херсонщини.

Про це повідомила Херсонська ОВА.

Подати заповнені документи потрібно на електронну пошту Комендатури Херсонської області: kherson.komendant@gmail.com У темі листа потрібно зазначити “Повідомлення про пересування”:

  • Приклад повідомлення про пересування (українською).
  • Приклад повідомлення про пересування (англійською). 

“Звертаємо увагу, що кожен представник делегації має підписати встановлену форму та чітко дотримуватись зазначеної мапи маршруту”, – йдеться в повідомленні.

У разі порушення маршруту чи термінів перебування, заборонятиметься в'їзд на територію Херсонської області.

  • 2 лютого глава французької дипломатії Стефан Сежурне та президент Франції Еммануель Макрон підтвердили, що 1 лютого близько третьої години ночі внаслідок атаки РФ по Бериславу на Херсонщині загинуло двоє французьких волонтерів організації HEKS EPER, ще троє отримали поранення.
  • 5 лютого на засіданні Ради оборони Херсонської області ухвалили список населених пунктів, на які поширюється заборона відвідування іноземними волонтерами. 17 лютого список розширили.
  • 6 лютого Наталія Гуменюк розповіла, що заборона на в’їзд іноземних волонтерів вплине на контроль та систематизацію отримання, а не на кількість гуманітарної допомоги. Тому задля уникнення скупчень людей, організацію процесу змінять.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ