Підтримати нас

Влада розширила список населених пунктів Херсонщини, до яких заборонений в'їзд іноземних волонтерів

Вгору
Автор статті
17 лютого 2024 09:18
414
Поширити:

Під час Ради оборони ухвалили рішення розширити список населених пунктів Херсонщини, до яких заборонений виїзд представників іноземних, консульських установ чи представництв міжнародних організацій без погодження з ОВА та військовим командуванням. 

Рішення опублікували на сторінці Херсонської ОВА.

Зазначається, що додали до списку: Новоолександрівку, Крупицю, Шляхове, Ромашкове, Первомайське, Гончарне, Розлив, Томину Балку, Новодмитрівку, Софіївку, Широку Балку, Станіслав, Олександрівку та мікрорайон «Корабел» Херсона.

  • 6 лютого Наталія Гуменюк розповіла, що заборона на в’їзд іноземних волонтерів вплине на контроль та систематизацію отримання, а не на кількість гуманітарної допомоги. Тому задля уникнення скупчень людей, організацію процесу змінять.
  • 5 лютого на засіданні Ради оборони Херсонської області ухвалили список населених пунктів, на які поширюється заборона відвідування іноземними волонтерами.
  • 2 лютого глава французької дипломатії Стефан Сежурне та президент Франції Еммануель Макрон підтвердили, що 1 лютого близько третьої години ночі внаслідок атаки РФ по Бериславу на Херсонщині загинуло двоє французьких волонтерів, ще троє отримали поранення.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ