Підтримати нас

Діти з Херсонської громади можуть поїхати на відпочинок до Івано-Франківської області

04 вересня 2024 12:55
153
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"

Діти з Херсонської громади від 7 до 14 років зможуть безоплатно відпочити в санаторії “Прикарпатський” (Яремче, Івано-Франківська область). Поїздка запланована на 8 вересня.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Заявки на відпочинок можна подавати за номером:  099 024 00 78 (тільки повідомлення на вайбер).

Діти зможуть там бути 24 дні. Однак батьки можуть забрати дитину раніше, особисто приїхавши до санаторію. Поїздка розрахована 25 дітей. 

У санаторії організовано 5-разове харчування. Є лікувальні процедури за бажанням: фізкультура, лор-кабінет, лікувально-діагностичне відділення, стоматкабінет, фізпроцедури (соляна кімната, пінно-кисневі коктейлі, фіточаї, ароматерапія), масаж. 

Мобільні телефони залишаються у дітей. У корпусах є Wi-Fi. На території санаторію діє пральня. Няня збирає та відносить прати дитячий одяг, йдеться в повідомленні.

Під час перебування у санаторії діти очно будуть відвідувати школу. Також є можливість займатись онлайн у спеціально відведеному класі (за наявності у дитини гаджета та навушників). 

Після виїзду із санаторію дитині видадуть довідку про те, що вона навчалася в школі-санаторії та виписку з оцінками. 

  • Пілотний проєкт програми «єОздоровлення», який працює за принципом «гроші ходять за дитиною», стартував торік. Майже 2 тисячі дітей із малозабезпечених сімей відпочили. У 2024 році проєкт продовжили. Хто може скористатися послугою «єОздоровлення», дізнавалася журналістка “Вгору”.
  • Станом налипень 2024 року в Херсонській територіальній громаді проживало близько 5 тисяч дітей: від новонароджених до 18-річних.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів