Підтримати нас

Діяльність Наталії Гуменюк в ОК “Південь” не буде пов'язана із взаємодією з медіа – СтратКом. ОНОВЛЕНО

06 червня 2024 07:50
145
Поширити:
Фото: Ukraine Media Center Odesa

Колишню начальницю Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталію Гуменюк перевели на посаду, не пов'язану із взаємодією з медіа.

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій ЗСУ.

У заяві йдеться, що Наталію Гуменюк призначили на посаду в іншому органі військового управління.

Вона обійме нижчу посаду заступника начальника Управління комунікацій управління оперативного командування "Південь" Сухопутних військ Збройних Сил України.

Оновлено: Наталя Гуменюк повідомила в коментарі “Детектору медіа”, що дізналася про переведення з повідомлення Стратком і деталей свого призначення поки не знає.

  • Раніше стало відомо про те, що журналісти вимагають усунення Гуменюк через обмеження, встановлені в зоні її підпорядкування. Найсерйознішим випадком вони вважають заборону заїзду українських медіа на Херсонщину в день підриву Каховської ГЕС. Також українських журналістів не допускали до висвітлення ліквідації наслідків російських злочинів у Бериславі.
  • Сама ж Наталія Гуменюк зазначила, що факти, які надали журналісти – без доказів, а пресцентр Сил оборони півдня не порушував наказів командування.
  • Вона очолювала об'єднаний координаційний пресцентр Сил оборони півдня України з весни 2022 року.
  • 19 квітня 2024 року Наталію Гуменюк звільнили з посади начальниці Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня. З 22 квітня центр очолив Дмитро Плетенчук.
  • 5 червня в коментарі “Детектору медіа” Наталія Гуменюк підтвердила, що її призначили заступницею начальника управління комунікацій Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів