Підтримати нас

Новим начальником пресцентру Сил оборони півдня став Дмитро Плетенчук. ОНОВЛЕНО

Автор статті
22 квітня 2024 11:37
168
Поширити:
Фото зі сторінки Дмитра Плетенчука

З 22 квітня Центр стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня очолив Дмитро Плетенчук.

Про це Укрінформу повідомив капітан 3 рангу Дмитро Плетенчук.

«Відсьогодні починаю виконання обов'язків начальника Обʼєднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України», – сказав Плетенчук.

Оновлено. У коментарі «Детектору медіа» Дмитро Плетенчук повідомив, що паралельно залишається на посаді речника ВМС ЗСУ.

“Моє першочергове завдання - покращити комунікації пресцентру сил оборони Півдня. Точно можу сказати, що деякі зміни в роботі пресслужби будуть», – зазначив Плетенчук.

До нього цю посаду займала Наталія Гуменюк. 19 квітня в Генштабі повідомили, що прийняли рішення щодо завершення її відрядження та виключення з Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня.

  • З лютого по листопад 2022 року Дмитро Плетенчук працював пресофіцером у Миколаївській обласній державній адміністрації та Силах оборони Миколаєва.
  • Після звільнення правобережжя Херсонщини у листопаді 2022 року він був начальником пресслужби тактичної групи “Грім” (Херсон). Шеф-редактор медіацентру Михайло Штекель зазначив, що Дмитра Плетенчука відсторонили з посади вночі 22 травня начебто після оприлюднення ним інформації про збитий російський літак Су-35. Відповідний пост речник виклав на своїй сторінці у Фейсбук, але пізніше видалив. Однак інформацію про літак згодом підтвердили у Командуванні Повітряних сил. Журналісти просили відновити його на посаді.
  • У травні 2023 року Дмитро Плетенчук став речником командування ВМС ЗС України.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ