Підтримати нас

Чиновники трансбезпеки й Миколаївського облавтодору погоріли на хабарах

Автор статті
11 квітня 2019 08:00
667
Поширити:

Троє інспекторів Укртрансбезпеки й оператор габаритного вантажного комплексу Облавтодору збирали «данину» з водіїв вантажівок.

На Миколаївщині співробітники Служби безпеки України викрили в систематичних хабарах чиновників регіонального управління Укртрансбезпеки і держпідприємства "Миколаївський облавтодор". Про це повідомили в прес-службі СБУ.

Як з'ясувалося, троє інспекторів Укртрансбезпеки разом з оператором габаритного вантажного комплексу регіонального облавтодору налагодили механізм отримання хабарів від водіїв великовантажних транспортних засобів, які не дотримались нормативів навантаження на дорогах. За 500 гривень оператор "не помічав" перевищення допустимої норми ваги вантажів, а щомісячний дохід від такого "бізнесу" становив понад 200 тисяч гривень.

Оператора ГВК затримали на робочому місці на трасі Благовіщенське-Миколаїв під час отримання чергового хабара в розмірі тисячі гривень від представника підприємства-перевізника.

"У рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення обставин угоди і притягнення до відповідальності всіх учасників протиправної діяльності", - зазначили в СБУ.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ