Підтримати нас

Чому важливо, аби молодь повернулася на Херсонщину

Vgoru
Автор статті
14 червня 2023 17:48
588
Поширити:

Після перемоги постане питання повернення родин з дітьми, молоді на Херсонщину. Воно потребуватиме енергійних і креативних рішень. Саме про це говорили на форумі «Повернення молоді на Херсонщину». 

Про це повідомив Юрій Соболевський, голова Херсонської обласної організації партії «Слуга Народу», депутат фракції «Слуга Народу» у Херсонській обласній раді.

«Насправді молодь — це не тільки майбутнє, як прийнято завжди говорити, а і наше сьогодення. Молодь взяла до рук зброю і захищає Україну, молодь формує партизанський рух на тимчасово окупованих територіях, молодь волонтерить. Для нашої області створення умов, за яких молодь повернеться на рідну територію, — вкрай важливе питання. Тож розробка стратегії подальшого розвитку Херсонщини неможлива без участі молодих людей. В тому числі відновлення громад. Тут молодь має бути залучена з найперших етапів. Дякую всім, хто взяв участь у форумі і поділився власними думками щодо майбутнього Херсонської області!», – повідомив Юрій Соболевський.

До обговорень були запрошені голова партії «Слуга Народу» Олена Шуляк, нардепи Олександр Санченко, Павло Павліш, Сергій Козир та херсонець, директор «Укроборонпрому» Юрій Гусєв.

«Учасником форуму став і Юрій Кирилов — ректор Херсонського аграрно-екномічного університету. Якісна та доступна вища освіта — одна із основних умов, щоб молодь залишалася в області і розвивала її. Вдячний представникам ЗеМолодіжки Херсонщини та її лідеру Нісару Ахмаду за представлення свого бачення розвитку області і готовність до реалізації конкретних дій. Вірю, що наша область матиме успішне майбутнє. Ми разом. Ми готові до роботи. Слава Україні!!», – додав Юрій Соболевський.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ