Підтримати нас

Боротьба за корупційні "потоки" загострюється, тому проти небайдужих українців розв'язаний терор

Автор статті
25 вересня 2018 15:35
555
Поширити:

Журналіст Денис Казанський пов'язує напади на українських громадсько-політичних активістів, що почастішали з початку 2018 року, з загостренням боротьби за корупційні "потоки", з якими борються ці активісти.

"Розв'язаний терор проти активних і небайдужих громадян України, які є молодими політиками; активістами, що є членами якихось громадських організацій; або журналістами. Проти них реально розв'язаний терор, мета якого, можливо, просто-напросто змусити замовкнути, щоб наше суспільство поменше боролося з корупцією і називало гучних імен, щоб люди "знали своє місце" і не заважали красти", - зазначив він в ефірі Радіо НВ.

За словами журналіста, напади на українських активістів відбуваються на тлі боротьби за корупційні "потоки", які все бідніють, число і обсяги яких скоротилися завдяки діям громадських діячів.

Нагадаємо, 22 вересня в Одесі невідомі відкрили вогонь по політичному активісту Олегу Михайлику. Кулі потрапили йому в грудну клітку в область серця і в руку. В результаті замаху Михайлик втратив багато крові і переніс операцію.

Напади на цивільних активістів в Одесі останнім часом не рідкість. На початку червня в Одесі напали на активіста місцевого Автомайдану і члена громадської ради НАБУ Віталія Устименко. Нападники почали бити його в голову, повалили на асфальт, а потім поранили ножем.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ