Підтримати нас

Бійці херсонського КОРДу у складі мобільної вогневої групи знищують дрони армії РФ

26 червня 2024 17:00
254
Поширити:
Фото: Національна поліція

Поліціянти херсонського спецпідрозділу КОРД (Корпус оперативно-раптової дії) з початком повномасштабного вторгнення почали виконувати й різноманітні бойові завдання, вони працюють із мінометами, розвідувальними БпЛА та завдають ураження армії РФ FPV-дронами.

Про це розповідає Поліція Херсонської області.

“Також ми сформували мобільну вогневу групу. Разом із побратимами з інших підрозділів Сил оборони України ми заступаємо на чергування та протидіємо російським розвідувальним і ударним, зокрема, типу “Shahed”, дронам”, – розповідає Вірус, боєць підрозділу.

Спецгрупа пересувається на автомобілі типу “пікап”, який оснастили спеціальним обладнанням і  великокаліберним кулеметом. У групи є денні та нічні чергування.

У поліціянтів також є прилади та технічні засоби, за допомогою яких вони виявляють безпілотники російських військових.

  • Нещодавно свою історію розповів військовий 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, уродженець Чонгара Херсонської області Віталій, який разом з іншими підрозділами звільняв території Херсонської та Харківської областей.
  • В британському виданні The Times опублікували розповідь про українських морських піхотинців, які  утримують плацдарм біля Кринків на лівому березі Дніпра.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів