Підтримати нас

Безкоштовна англійська в бібліотеці

Поширити:

Традиційно в бібліотеках - філіях Херсонської централізованої бібліотечної системи продовжуються освітні послуги для дітей та дорослих з вивчення англійської мови. Як і завжди, навчання проводять кваліфіковані викладачі англійської мови. Бібліотека-філія №7- Чудинович А.А. за освітою вчитель англійської мови; бібліотека-філія №15- Дадашева А.О. - вчитель початкових класів з англійської мови; бібліотека-філія №8-Димчук Т.А. - викладач англійської мови. В бібліотеках надають можливість кожному відвідувачу спілкуватися та вдосконалювати навички розмовної англійської мови, обговорювати актуальні теми,цікаво проводити дозвілля. Наразі повідомляємо, що закінчився ще один навчальний рік. Під час останніх занять слухачі перевірили за тестами свої знання з тем, які вивчали протягом навчального року. На превелику радість багато з них виконали це завдання дуже добре. По закінченню навчання кожен з курсантів отримав грамоту за визначні досягнення в навчанні «Certificate of Achievement». 
З осені розпочнеться новий навчальний рік. Отож, попереду нові навчальні турботи, можливість покращити англійську мову , познайомитися в бібліотеці з новими людьми, знайти друзів та однодумців .
Безкоштовне вивчення англійської в бібліотеці продовжується. Хай процес вивчення іноземної мови буде легким та приємним.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ