Підтримати нас

Армія РФ випустила по Херсонщині 200 снарядів за добу

Вгору
31 січня 2024 09:20
217
Поширити:
Наслідки російських обстрілів Херсона 23 січня 2024 року. Фото Олександра Андрющенка/Вгору

За 29 січня російська армія 53 рази обстріляла правобережжя Херсонщини. Вона атакувала 221 снарядом із мінометів, РСЗВ, танків, безпілотників, авіації. Через російську агресію загинула людина, ще дві – поранені.

Про це повідомив голова ХОВА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА, за минулу добу російські війська 24 рази обстріляли Херсонську громаду, випустивши 121 снаряд. Ураження зафіксували в Херсоні, Антонівці, Садовому, Інженерному, Молодіжному,  Придніпровському, Зеленівці та Степанівці. По Херсону випустили 17 снарядів. 

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; гідротехнічну споруду, навчальний заклад, дитячий садок, пункт незламності та стільникову вежу в Бериславському районі.

  • 30 січня в Бериславі двічі за день цивільні отримали поранення від атак російських безпілотників. Уранці російські військові скинули з безпілотника вибухівку поблизу гуманітарного штабу в Бериславі. А близько 13:00 у місті російські військові скинули з безпілотника вибухівку просто на вулиці.  
  • Уночі 30 січня у Велетенському армія РФ поцілила по приватному будинку, внаслідок чого загинув чоловік. Його дружина отримала травми.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ