Підтримати нас

4 продукти, які повинні бути в раціоні кожної жінки

20 грудня 2017 18:00
188
Поширити:

Дізнайтеся, які продукти, згідно з думкою фахівців, є найкориснішими для жіночого організму.

Чорниця

Незважаючи на те, що чорницю рекомендується вживати абсолютно всім, вона несе особливу користь для жіночого здоров’я. У чорниці містяться антиоксиданти, і це її головний скарб. Вона допомагає організму боротися з різними захворюваннями, в тому числі служить для профілактики раку. До складу цієї ягоди входять вуглеводи, калій, кальцій, фосфор і магній, натрій, мідь, залізо, вітамін С, В1, В6, РР і пантотенова кислота. Крім перерахованих вище корисних властивостей, чорниця корисна для жінок ще й тим, що здатна виводити з кишечника шлаки і токсини.

Жирна риба

Риба багата фолієвою кислотою, яку косметологи рекомендують регулярно приймати при проблемах зі шкірою, волоссям і нігтями. Омега-3 жирні кислоти, що входять до складу риби, уповільнюють старіння організму, відновлюючи хромосоми в клітинах. Жінкам після 35-ти років рекомендується вживати лосось 3 рази в тиждень, щоб запобігти появі зморшок.

Капуста

Це відмінне джерело клітковини, вітамінів А, D і К, фолієвої кислоти, а також великої кількості мікроелементів. Капуста також багата антиоксидантами і регулярне її споживання сприяє зниженню ризику розвитку раку.

Вівсянка

У ній міститься багато важливих мікроелементів – магній, фосфор, кальцій, цинк, селен, вітаміни групи В. Вівсянка підходить для харчування людей, які страждають на анемію, потерпають від зайвої ваги або мають проблеми з шлунково-кишковим трактом, а також людям зі слабким серцем.

Крім того, фосфор і кальцій допомагають зміцнити кісткову тканину і зуби. Волосся при регулярному вживанні вівсянки зміцниться, а нігті перестануть розшаровуватися.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ