Підтримати нас

ЗСУ нищать ворожі командні пункти на півдні – Гуменюк

Vgoru
01 вересня 2022 12:41
834
Поширити:

На півдні наші військові ведуть позиційні бої та продовжують знищувати командні пункти ворога. 

Про це повідомила очільниця Об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк під час брифінгу в Медіацентрі Україна-Укрінформ.

“Наразі наші підрозділи ведуть позиційні бої та закріплюються на територіях, на яких знаходяться. Ми продовжуємо нищити запаси ворога, продовжуємо тримати під контролем транспортні шляхи, за якими вони намагаються підтягувати резерви. Ми продовжуємо нищити їх командні пункти й місця зосередження особового складу та техніки. Це те, що стосується зменшення сил та потужності ворога”, – говорить Гуменюк.

Щодо конкретних назв звільнених населених пунктів, то поки ця інформація не розголошується. Річ в тім, що ці території можуть піддаватися авіа та артилерійним обстрілам. Тільки після остаточної зачистки від окупантів у поселеннях та подальшого просування військ ЗСУ можна говорити, які саме були звільнені території. Поки оголошення звільнених населених пунктів є небезпечним як для військових, що там знаходяться, так і для цивільних. 

Також, речниця повідомила, що російські військові мають низький моральний стан. Вони розуміють, що додаткових резервних бригад не поступає, а відтак командування перекидає одні й ті ж угруповування з одного місця в інше. 

Нагадаємо, що ЗСУ продовжують активні дії на Херсонщині, через що окупанти все більше панікують та психологічно виснажуються. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ