Підтримати нас

У Криму бояться наступу ЗСУ

Vgoru
Автор статті
20 вересня 2022 15:12
696
Поширити:

На адміністративній межі окупованого півострова з Херсонщиною вже будують оборонні споруди, повідомило у Фейсбук представництво президента України в АРК.

 

«На адмінмежі з Херсонською областю зводять фортифікаційні споруди для особового складу й важкої техніки російських військ», – йдеться в повідомленні.

А ще там, за словами глави окупаційної «влади» Криму Сергія Аксьонова, створюють два батальйони, які відправлять воювати з Україною.

Також у представництві президента України повідомили, що на кримських автозаправках вивішують оголошення про набір до російської 810-ї бригади морської піхоти. До речі, ця бригада, за даними Генштабу, під час війни з Україною втратила 85% особового складу.

Наостанок приведемо ще одну цифру: на 20 вересня в тимчасово окупованому Криму поховали щонайменше 156 солдатів російської армії. Половина з них, імовірно, були громадянами України.

«Кількість могил може бути більшою, оскільки значна частина поховань відбувається без висвітлення», – зауважили в представництві.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ