Підтримати нас

У Генічеському районі поліція затримала чоловіка, який погрожував підірвати власний будинок

Автор статті
13 вересня 2021 12:00
1,014
Поширити:

Бойову гранату намагався застосувати житель Генічеського району, який після сімейного конфлікту погрожував підірвати власний будинок.

Як з'ясували в поліції, ця людина пізно вночі затіяла сварку зі своєю дружиною, після чого взяла в руки гранату і повідомила, що підірве житло. Після цього жінці разом із чотирма дітьми вдалося покинути приміщення. Вони негайно повідомили про надзвичайну подію в поліцію.

На місце прибули поліцейські разом з психологом: таких фахівців завжди необхідно залучати до допомоги в подібних випадках.

Перед цим небезпечний громадянин встиг перебратися на другий поверх, де зачинився в одній з кімнат. Умовити його залишити свою затію і здатися правоохоронцям коштувало чимало зусиль. Кілька годин тривали виснажливі переговори, після чого 45-річний фігурант все ж таки передумав і вирішив спуститися до поліцейських. У його кишені  виявили бойову гранату РГД-5. Цим поліцейські не задовольнилися і провели ретельний огляд всього будинку: можливо, в ньому зберігалися й інші боєприпаси. За повідомленням відділу комунікацій поліції Херсонщини, таких предметів більше знайдено не було.

Причини, через які виникла сварка і чому поведінка людини була настільки неадекватною, продовжують встановлювати. Також готується кваліфікація інциденту відповідно до Кримінального кодексу України.

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ