Підтримати нас

Трьом шахрайкам, які ошукали херсонських пенсіонерів на 600 тисяч, загрожує 8 років тюрми

Автор статті
19 лютого 2021 13:10
884
Поширити:

Херсонською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох мешканок Одеси за фактами грабежу та шахрайства (ч. 3 ст. 186, ч. ч. 2, 3 ст. 190 КК України).

Розслідуванням встановлено, що ці особи під приводом обміну старих купюр на нові ошукали херсонських пенсіонерів на понад 600 тисяч гривень. Представляючись співробітниками Пенсійного фонду, вони виманювали збереження пенсіонерів. Довірливі люди похилого віку впускали зловмисниць до помешкань, де й передавали їм купюри для “обміну”.

Одна з потерпілих, зрозумівши, що її обманули, намагалася зупинити аферисток, однак було пізно. Тільки-но гроші опинились у руках псевдопрацівниць ПФУ, попри вимогу старенької повернути гроші, вони зникли, прихопивши  чужі заощадження. Ошуканим у такий спосіб громадянам нічого не залишалося, як звернутися до поліції.

Як повідомляє прессслужба Херсонської обласної прокуратури, досудове слідство у провадженні завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

У разі доведення вини обвинуваченим жінкам загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ