Підтримати нас

Мешканці Херсонщини відмовляються брати російські пенсії

Vgoru
30 серпня 2022 11:09
1,121
Поширити:

Псевдовлада окупантів не може підкупити місцевих жителів соціальними виплатами.

Про це повідомляє Центр національного спротиву. 

“Росіяни намагаються блокувати соціальні виплати від України мешканцям тимчасово окупованих територій. Тим самим штучно створюють гуманітарну катастрофу, аби жителі зверталися до окупантів по допомогу”, – йдеться в повідомленні.

Соціальні виплати пропонують тим, хто отримає паспорт. Так росіяни імітують “підтримку” з боку місцевого населення. Проте, люди, у більшості, не підтримують ворога та відмовляються від такої “допомоги”. Є випадки, коли пенсіонери відмовляються від отримання російських пенсій.

Не зважаючи на відмову, окупанти почали видавати пенсії, але так званим “мертвим душам” аби підвищити показники видачі грошей.  Росіяни вносять дані до власного окупаційного пенсійного фонду, а кошти привласнюють. 

Зусилля ворога сходять нанівець, адже більшість жителів Херсонщини не підтримують псевдовладу та відмовляється від “допомоги”. 

Нагадаємо, що окупанти провалюють паспортизацію в Бердянську. Вони змогли роздати всього 800 російських паспортів на місто, де до війни проживало близько 113 тисяч осіб.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ