Підтримати нас

Окупанти опублікували намальовані «результати» псевдореферендумів на окупованих територіях

Vgoru
Автор статті
28 вересня 2022 07:18
1,203
Поширити:

Увечері, 27 вересня, окупаційна влада тимчасово окупованих територій на своїх сторінках у телеграм опублікували “результати” псевдореферендумів. Цю інформацію оприлюднили й російські пропагандистські змі з посиланням на “виборчі комісії”.

Так, у так званій “днр” за входження до складу росії нібито “проголосувало” аж 99,23% “виборців”. При цьому явка становила 97,51%.

А от так звана “лнр” трохи недотягнула: за входження до складу росії «проголосували» 98,42% учасників «референдуму» при явці 94,15%.

Також стверджується, що на окупованій частині Запорізької області за входження до складу рф “проголосували” 93,11% учасників “референдуму”. При цьому явка становила 85,4%.

А на окупованій території Херсонської області за входження до складу Росії “висловилися” 87,05% “виборців” при явці аж 76,86%. 

Ці абсурдні дані викликають купу питань. І головне з них: як взагалі рахувалась явка? Адже, як повідомлялося ще на початок вересня, з Херсонщини виїхало більше ніж половина жителів і продовжують виїжджати, то про які 76,86% йде мова?

З цікавого, навіть у своїх пропагандистських роликах окупанти не сильно заморочуються: як бачимо на головному фото, під час нібито підрахунку голосів на столі лежать незаповнені бюлетені.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ