Підтримати нас

Окупанти можуть обстрілювати звільнені території з лівого берега Херсонщині – Гуменюк

Vgoru
Автор статті
11 листопада 2022 17:25
507
Поширити:

Росіяни можуть обстрілювати правий берег Херсонщини.

Про це розповіла журналістам Медіаплатформи “Вгору” керівниця пресцентру ОК “Південь” Наталя Гуменюк під час ефіру. 

“Сталося те, що так довго очікувалося. Але попереду ще багато роботи. Ми наголошуємо про обережність, важливо дослухатися до рекомендації українських військових, які заходять до вашого населеного пункту. Крім того, треба усвідомлювати, що закріплений ворог на лівому березі продовжує атаки та може обстрілювати правобережжя Херсонщини”, – зазначила Гуменюк

За її словами, наразі в Херсоні тривають стабілізаційні заходи. У місті можуть бути ворожі підрозділи, перевдягнуті в цивільне, яких могли готувати до цього:

“Ми знаємо, що окупанти полишали своїх військових, та наказали їм переодягатися в цивільне. Це робилося для того, щоби вони самостійно вибиралися, у тому випадку, якщо не змогли організовано вийти з оточення ЗСУ. Такі поодинокі елементи або об'єднані в групи росіяни можуть стати “обмінним фондом” або можуть бути агресивними, що становить загрозу”. 

Також Наталя Гуменюк прокоментувала руйнування Антонівського автомобільного мосту. Вона зазначила, що це ніяк не зупинить подальший наступ ЗСУ та звільнення іншої частини Херсонщини.    

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ