Підтримати нас

Грант на наукову подорож ім. Богдана Сольчаника

Автор статті
28 квітня 2017 14:00
649
Поширити:

Тревел-грант ім. Богдана Сольчаника організовується з метою вшанування пам’яті Героя України, Героя Небесної Сотні Богдана Сольчаника – історика, випускника Львівського Національного Університету, викладача Українського Католицького Університету, представника української наукової еліти, який під час Революції Гідності готував до захисту дисертацію, присвячену виборчим процесам, і який вважав за обов’язк викладача підтримати студентську молодь у прагненні захистити в Україні право людей на вільні зібрання, демократію і європейські цінності.

Тревел-грант впроваджується наступними організаціями:

– Громадська організація “Родина Героїв Небесної Сотні” (далі – Організація);
– Громадська організація “Кембриджська спільнота України” (Cambridge Society of Ukraine) (далі – Інституція);
– Коледж Сент Едмунд Хол (St Edmund Hall) Оксфордського університету, Велика Британія (далі – Приймаюча Сторона).

Тревел-грант покриватиме транспортні витрати, пов’язані з поїздкою для участі у науковій конференції (гуманітарні, технічні і природничі науки) для українських науковців (студентів, аспірантів, кандидатів наук, викладачів) в університеті Кембридж та університеті Оксфорд.

У Конкурсі можуть брати участь українські науковці (студенти, аспіранти, кандидати наук, дослідники, викладачі) вищих навчальних закладів України денної або заочної форми навчання, працівники науково-дослідницьких інститутів, які вивчають гуманітарні, технічні і природничі науки (далі – Учасник Конкурсу). Конкурс має за мету допомогти талановитим вченим з України знайти визнання у світі.

Учасник може взяти участь у Конкурсі незалежно від наявності рекомендацій деканату, кафедр, отримання державних або інших стипендій, заохочень, рівня доходів тощо.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ