Підтримати нас

Диверсійна група окупантів намагалася прорватися до звільненої Трифонівки

Vgoru
16 жовтня 2022 08:32
1,000
Поширити:

Українські військові вступили у стрілецький бій із диверсійно-розвідувальною групою російських загарбників. Вони проривалися до визволеної Трифонівки, що на Херсонщині. В складі ДРГ було до семи військових рф. Ворог зазнав втрат та відступив.

Про це повідомили у ранковому зведенні Оперативного командування “Південь” за 16 жовтня. 

Протягом дня військовики рф вгатили майже двадцятьма реактивними снарядами по деокупованій частині правого берега Дніпра Херсонщини. Ворог застосовував системи залпового вогню «Град» з лівого берега. Втрати та руйнування інфраструктури уточнюються.

Наші захисники знищили два безпілотники “Орлан-10”. Завдали 13 авіаційних уражень. Зокрема по розгортанню протиповітряної оборони в Бериславському і Каховському районах. А також по зосередженню живої сили ворога і техніки – в Миколаївському і Баштанському районах.

Ракетно-артилерійські підрозділи виконали 426 вогневих завдань. Підтверджені втрати ворога складають – 14 рашистів, 3 самохідні артустановки, гаубиця «Мста-Б», станція радіоелектронної боротьби. Пошкоджено 8 одиниць техніки, серед яких ще 2, самохідні установки та гаубиця 122 калібру, танк та автобронетехніка.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів