Підтримати нас

Злочинці працюють без вихідних

Автор статті
03 квітня 2019 05:00
963
Поширити:

У вівторок, 2 квітня,  аналізуючи роботу правоохоронців під час першого туру виборів, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що поліція впоралася зі своїм завданням - дуже добре. І підкреслив, що треба зробити свою роботу та спрацювати під час другого туру, 21 квітня, так само ефективно, як 31 березня.

День голосування, дійсно, був надзвичай «гарячим» для правоохоронців. За офіційними даними Міністерства внутрішніх справ України в день голосування надійшло 1935 повідомлень про порушення виборчого законодавства. З них - 44 заяви про порушення на Херсонщині.

Зокрема, на виборчій дільниці № 650056, що знаходиться в селі Станіслав Білозерського району Херсонської області, перешкоджали роботі спостерігача ОПОРИ та просили покинути дільницю. Співробітник однієї з охоронних фірм постійно чергував у приміщенні для голосування на виборчій дільниці № 650630 у місті Херсоні. На виборчій дільниці №650386, що знаходиться в селі Нижні Сірогози на Херсонщині, процес голосування розпочався з затримкою, о 12.20. ДВК № 650781, яка знаходиться у  виправній колонії № 61, не відкрилася вчасно, тому що на ранкове засідання не прийшов її голова.

Але скарги та заяви до Національної поліції надходили не лише з виборчих дільниць. Загалом в день виборів до Національної поліції в Херсонській області надійшло близько 574 заяв, серед яких 86 із кримінальними ознаками.

«Вишенькою на торті» стали навіть не порушення правил дорожнього руху, котрих у цей день було чимало, а - скарги на домушників в Херсоні та області.

А також трапилися й більш тяжкі злочини. Так, у неділю до поліції звернулась постраждала 23-річна мешканка Генічеська. Пізнім вечором на дівчину напав чоловік, зґвалтував, пограбував її, та втік з місця злочину. За інформацією правоохоронців, злочинця виявили та затримали в центрі міста. За зґвалтування та грабіж, чоловікові «світить» до п'яти років позбавлення волі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ