Підтримати нас

Закриття Олімпіади в Парижі: результати спортсменів із Херсонщини

11 серпня 2024 15:06
489
Поширити:
Фото: Getty Images

11 серпня відбудеться церемонія закриття Олімпіади-2024 в Парижі. Спортсмени з України вибороли 12 нагород.

Про це повідомляє “Суспільне Спорт”.

Спортсмени з України завершили виступи на Олімпіаді-2024. Вони вибороли 12 медалей: 

  • “золото” отримала збірна з фехтування, Ярослава Магучіх у стрибках у висоту, з боксу Олександр Хижняк;
  • “срібло” здобув Сергій Куліш у змаганнях зі стрільби з гвинтівки, у греко-римській боротьбі Парвіз Насібов, у вільній боротьбі Ірина Коляденко та веслувальниці у каное-двійці Анастасія Рибачок і Людмила Лузан;
  • “бронзу” виборола Ольга Харлан у фехтуванні, Ірина Геращенко у змаганнях зі стрибків у висоту,  Михайло Кохан із метання молота та у греко-римській боротьбі Жан Беленюк.

Які результати показали спортсмени з Херсонщини? 

Легкоатлет Андрій Проценко завершив виступи без результату. Спортсмен не зміг з трьох спроб взяти стартову висоту 2,15 метра.

Фото: Суспільне Спорт

Борчиня Тетяна Сова у 1/8 фіналу у ваговій категорії до 68 кілограмів поступилася спортсменці з Індії Ніші Дахії. Після першого періоду спортсменка вела з рахунком 4:1. Потім вона поступилася суперниці із рахунком 4:6.

Фото: Асоціація спортивної боротьби України

Жіноча збірна з академічного веслування Євгенія Довгодько, Катерина Дудченко, Дар'я Верхогляд із Херсонщини та Анастасія Коженкова з Волинської області фінішувала п'ятою у фіналі змагань на Олімпійських іграх-2024.

 Фото: Національний комітет України

9 серпня відбулись фінальні змагання у жіночій каное-двійці на дистанції 500 метрів. Анастасія Рибачок (уродженка Херсона, яка наразі представляє Житомирщину) та Людмила Лузан (Івано-Франківськ) вибороли “срібло”.

Фото: REUTERS/Molly Darlington

У півфінальному та фінальному запливі у веслувальному спринті у каное-одиночці серед жінок Анастасія Рибачок не змогла вийти у фінал за медалі Олімпіади. Вона подолала дистанцію за 47.71 секунд і у загальному рейтингу стала 14. 

Фото зі сторінки Анастасії Рибачок у фейсбуці

Тенісистка з Нової Каховки Херсонської області Ангеліна Калініна знялася з Олімпійських ігор-2024 через хворобу.

 Фото: НОК

  • Церемонія офіційного закриття Ігор в Парижі відбудеться 11 серпня. Почнеться вона о 22:00. На закритті Олімпіади відбудеться парад прапорів і спортсменів, церемонія нагородження, гасіння олімпійського вогню та виступи зірок.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів