Підтримати нас

Які результати здобула веслувальниця з Херсона Рибачок у фіналі на Олімпійських іграх-2024

10 серпня 2024 16:15
700
Поширити:
Фото зі сторінки Анастасії Рибачок у фейсбуці

10 серпня на Олімпійських іграх у Парижі відбулися півфінальні та фінальні запливи у веслувальному спринті у каное-одиночці серед жінок. Уродженка Херсона, яка представляла Житомирщину Анастасія Рибачок не змогла вийти у фінал за медалі Олімпіади, адже фінішувала останньою у запливі. 

Про це повідомили в Суспільному Спорт.

Таким чином Анастасія потрапила у втішний фінал. Де веслувальниця зайняла 6 місце. Рибачок подолала дистанцію за 47.71 секунд і у загальному рейтингу Олімпіади-2024 стала 14.

“Віддали всі сили у півфіналах, щоб потрапити до фіналу. Все ж фінал в одиночках — це дуже престижно. [У фіналі каное-двійок] віддали просто себе всіх, всі сили, що були, віддали туди. У принципі здогадувалися, що більше шансів взяти медалі у двійці, ніж в одиночці, тож були вмотивованіші туди”, – розповіла Анастасія Рибачок.

Результати змагань каное-одиночки на дистанції 200 метрів:

  1. Кеті Вінсент (Канада) - 44,12 с.
  2. Неві Гаррісон (США) - 44,13 с.
  3. Яріслейдіс Сіріло (Куба) – 44,36 с.
  • Олімпійські Ігри 2024 проходять із 26 липня до 11 серпня. Церемонія відкриття Олімпіади вперше відбулася не на суші, а на воді – на паризькій річці Сена. На змаганнях буде розіграно 329 медалей у 32 видах спорту. До складу офіційної делегації збірної команди увійшла веслувальниця із Херсонщини Катерина Дудченко, легкоатлет із Херсона Андрій Проценко та борчиня Тетяна Сова-Ріжко.
  • 28 липня тенісистка з Нової Каховки Херсонської області Ангеліна Калініна знялася з Олімпійських ігор-2024 через хворобу.
  • 5 серпня на Олімпіаді  – 2024 у Парижі відбулись змагання із вільної боротьби. У 1/8 фіналу у ваговій категорії до 68 кілограмів борчиня  із Херсонщини Тетяна Сова-Ріжко поступилася спортсменці з Індії Ніші Дахії.
  • 31 липня жіноча збірна з академічного веслування Євгенія Довгодько, Катерина Дудченко, Дар'я Верхогляд із Херсонщини та Анастасія Коженкова з Волинської області фінішувала п'ятою у фіналі змагань на Олімпійських іграх-2024
  • 6 серпня на ранковій сесії літніх Олімпійських ігор у Франції відбулися попередні заїзди у каное-двійці на дистанції 500 метрів. Українки Людмила Лузан (Івано-Франківськ) та Анастасія Рибачок (уродженка Херсона, яка наразі представляє Житомирщину) автоматично пройшли до півфіналу.
  • 7 серпня на Олімпійських іграх-2024 відбулися останні кваліфікаційні змагання за участі українців — чоловічих стрибків у висоту. Легкоатлет з Херсона Андрій Проценко завершив виступи без результату.
  • 8 серпня на Олімпійських іграх у Франції спортсменка Анастасія Рибачок (уродженка Херсона, яка наразі представляє Житомирщину) вийшла у півфінал у веслуванні на каное-одиночках.
  • На Олімпіаді в Парижі 9 серпня відбулись фінальні змагання у жіночій каное-двійці на дистанції 500 метрів. Анастасія Рибачок (уродженка Херсона, яка наразі представляє Житомирщину) та Людмила Лузан (Івано-Франківськ) вибороли “срібло”.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів