Підтримати нас

Анастасія Рибачок з Херсона пройшла у півфінал каное-двійки на Олімпіаді-2024

06 серпня 2024 15:51
568
Поширити:
Людмила Лузан та Анастасія Рибачок на Олімпійських іграх-2024 у Парижі. Фото: REUTERS/Molly Darlington

6 серпня на ранковій сесії літніх Олімпійських ігор у Франції відбулися попередні заїзди у каное-двійці на дистанції 500 метрів. Українки Людмила Лузан (Івано-Франківськ) та Анастасія Рибачок (уродженка Херсона, яка наразі представляє Житомирщину) автоматично пройшли до півфіналу.

Про це повідомляє Суспільне Спорт.

У кваліфікації українські спортсменки змагалися у першому заїзді — разом з Китаєм, а також Польщею, Кубою та Чилі.

У підсумку 500 метрів вони пройшли за 1:55.88 хвилини. Лузан та Рибачок стали другими та змогли автоматично пройти до півфіналу.

У коментарі Суспільному Анастасія Рибачок розповіла, що не бачить суттєвої різниці між іграми у Парижі та Токіо.

“Не скажу, що це гірший канал. Нам подобається вода, що повні трибуни, бо у Токіо були порожні через коронавірус. А зараз їх повно, всі вболівають та переживають. Це дуже сильно відчувається, надає мотивації", - зазначила спортсменка.
  • 5 серпня на Олімпіаді  – 2024 у Парижі відбулись змагання із вільної боротьби. У них брала участь борчиня із Херсонщини Тетяна Сова-Ріжко.
  • Жіноча збірна з академічного веслування Євгенія Довгодько, Катерина Дудченко, Дар'я Верхогляд із Херсонщини та Анастасія Коженкова з Волинської області фінішувала п'ятою у фіналі змагань на Олімпійських іграх-2024.
  • Олімпійські Ігри 2024 проходитимуть із 26 липня до 11 серпня. Церемонія відкриття Олімпіади вперше проходитиме не на суші, а на воді – на паризькій річці Сена. На змаганнях буде розіграно 329 медалей у 32 видах спорту. До складу офіційної делегації збірної команди увійшла веслувальниця із Херсонщини Катерина Дудченко, легкоатлет із Херсона Андрій Проценко та борчиня Тетяна Сова-Ріжко.
  • 28 липня тенісистка з Нової Каховки Херсонської області Ангеліна Калініна знялася з Олімпійських ігор-2024 через хворобу.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів