Підтримати нас

Тенісистка з Нової Каховки на Херсонщині Калініна знялася з Олімпійських ігор-2024: яка причина

28 липня 2024 17:17
1,183
Поширити:
тенісистка Ангеліна Калініна
Ангеліна Калініна. Фото: НОК

Тенісистка з Нової Каховки Херсонської області Ангеліна Калініна знялася з Олімпійських ігор-2024 через хворобу.

Про це повідомив Національний олімпійський комітет України.

«На жаль, вчора довго перебували на кортах, очікуючи на початок змагань. Весь цей час йшов дощ і сьогодні вранці я відчула біль в горлі”, – розповіла Ангеліна.

За інформацією Суспільного, четверта ракетка України мала зіграти у першому матчі проти Аранчі Рус з Нідерландів. Калініну замінить Олівія Гадецкі з Австралії.

Зазначається, що українська тенісистка мала розпочати виступи на Олімпіаді ще у перший змагальний день 27 липня. Однак через дощ усі поєдинки на відкритих кортах перенесли на 28 липня. Не змагалися також інші українки: Даяна Ястремська та Марта Костюк.

Ангеліна Калініна мала дебютувати на Олімпійських іграх у Парижі. У склад збірної України на Олімпіаду гравчиня потрапила, отримавши дозвіл від Міжнародної федерації тенісу, оскільки вона не виконала необхідної умови щодо достатньої кількості матчів за національну команду в олімпійський цикл, йдеться в повідомленні

  • Ангеліна Калініна народилася в Новій Каховці на лівобережжі Херсонщини. У цьому місті пішла до школи та почала свій спортивний шлях.
  • Тенісистка завершила виступи в основі турніру WTA 500 в Істборні (Велика Британія). У матчі другого раунду Калініна, яка подолала кваліфікацію, поступилася четвертій сіяній американці Медісон Кіз, яка є чинною чемпіонкою турніру.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів