Підтримати нас

Як нардепи з Херсонщини голосували за закон про штрафи за корупцію

22 липня 2024 08:51
439
Поширити:
Фото: Pexels

Верховна рада України ухвалила законопроєкт, який фактично дозволяє підозрюваним у корупції уникнути покарання заплативши штраф. Законопроєкт у першому читанні підтримав 231 депутат, зокрема троє з чотирьох херсонських.

Про це повідомляє “Антикорупційний вимір”.

Херсонщину на голосуванні представляли четверо депутатів Павло Павліш, Володимир Іванов та Сергій Козир підтримали законопроєкт, а Вікторія Вагнєр не голосувала.

Як зазначає видання, даний закон дасть можливість підозрюваному чи обвинуваченому у вчиненні особливо тяжкого корупційного злочину отримати менш суворе покарання за умови просто часткового відшкодування збитку.

  • Нещодавно “Вгору” писала про декларації чотирьох чинних народних депутатів у Верховній Раді, обраних від Херсонської області: Вікторії Вагнєр, Володимира Іванова, Сергія Козира та Павла Павліша. Виявилося, у трьох з них немає власних автівок та власного житла в Києві.
  • 10 липня на ХVІІ сесії Херсонської обласної ради депутата Сергія Кульчиковського, Віктора Пунгіна та Світлану Межерицьку позбавили права участі у всіх засіданнях ради.
  • За рішенням незаконної Ради депутатів Каховки Херсонської області достроково припинили повноваження 5 незаконних депутатів від партії “Єдина Росія”.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів