Підтримати нас

Незаконних депутатів з Каховки на лівобережжі Херсонщини достроково позбавили повноважень

10 липня 2024 08:31
278
Поширити:
незаконні депутати Каховки
Незаконні депутати окупаційної ради депутатів Каховки.Фото: ЦЖР

За рішенням незаконної Ради депутатів Каховки Херсонської області достроково припинили повноваження 5 незаконних депутатів від партії “Єдина Росія”.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

А саме  Ігоря Бжезицького, Вадима Ктітора, Оксани Довбні, Катерини Теслі та Антона Гаврашенка. Повідомляється, що всі вони зняли повноваження за власним бажанням, передають в ЦЖР.

  • Ігор Бжезицький у березні 2024 року отримав підозру в колабораціонізмі. Не пізніше 13 грудня 2022 року він обійняв посаду окупаційного начальника відділу освіти Каховської ВЦА. Також Бжезицький є заступником голови окупаційної адміністрації Каховки з червня 2023 року. Співзасновник ГО «Православний Батьківський Комітет» м. Каховка та ініціював створення парафії на честь святого рівноапостольного князя Володимира УПЦ МП м. Каховка.
  • Вадиму Ктітору СБУ заочно повідомила про підозру в колабораціонізмі та державній зраді. У квітні 2022 року погодився стати заступником незаконного голови Каховки Павла Філіпчука
  • Оксана Довбня підозрюється в колабораціонізмі. У липні 2022 року обійняла посаду голови окупаційної адміністрації села Тавричанка.
  • Катерині Теслі повідомили про підозру в колабораціонізмі. У серпні 2023 року вона обійняла посаду окупаційної голови в незаконно створеному «Чорнянському територіальному управлінні Каховської військово-цивільної адміністрації»

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів