Підтримати нас

За фактом вбивства росіянами жительки Херсона прокуратура відкрила кримінальне провадження

Vgoru
01 грудня 2022 11:24
894
Поширити:

30 листопада, унаслідок обстрілу росіянами середмістя Херсона, у квартирі багатоповерхівки загинула літня жінка. Прокурори оглянули місце злочину, зібрали докази та відкрили кримінальне провадження. Про це йдеться на сторінці Херсонської обласної прокуратури у Facebook.

“З лівого берега Дніпра армія рф обстріляла з «Градів» житлові квартали Херсона, ворожі снаряди влучили в художній музей, багатоповерхівки, приватні будинки та автомобілі. У центрі міста у власній квартирі загинула 77-річна жінка, у помешкання якої потрапив великокаліберний снаряд. У районі ХБК розпочалися пожежі, палали автомобілі та квартири. Через ворожі обстріли в деяких районах міста зникло світло”, – йдеться в повідомленні.

На місцях «прильотів» працювали надзвичайники та поліціянти, які збирали речові докази та документували наслідки ворожої атаки з боку окупаційних військ рф. 

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Нагадаємо, минулої доби окупанти 34 рази атакували Херсонщину.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ