Підтримати нас

За добу на Херсонщині зафіксували 8 нових випадків зараження COVID-19, в Україні знову антирекорд

Автор статті
19 серпня 2020 05:00
529
Поширити:

На ранок 19 серпня в області вже виявлено 312 хворих на коронавірус. За добу - 8 нових лабораторно підтверджених випадків. 

Про це повідомляє пресслужба Херсонської ОДА.

Виявлені інфіковані:

  • жінка, 40 років, громадянка Німеччини, на момент виявлення перебувала в Скадовську. Обстежена з підозрою на COVID-19.
  • жінка, 43 роки, медичний працівник, жителька села Зміївка Бериславського району. Контактувала з раніше виявленим хворим на COVID-19 у сім'ї.
  • жінка, 37 років, жителька Каховки. Перебувала на території зі значним поширенням COVID-19.
  • дівчинка, 12 років, жителька Херсона (Дніпровський район). Контактувала з раніше виявленим хворим на COVID-19 у сім'ї.

Їх стан задовільний, перебувають на самоізоляції, під щоденним медико-санітарним наглядом.

А також:

  • жінка, 81 рік, жителька села Томарине Бериславського району. Контактувала з раніше виявленим хворим на COVID-19 у сім'ї. Стан важкий, госпіталізована до Бериславської ЦРЛ.
  • чоловік, 84 роки, житель села Зміївка Бериславського району. Обстежений як хворий на пневмонію. Стан важкий, госпіталізований до Бериславської ЦРЛ.
  • жінка, 56 років, жителька Львова. Обстежена як хвора на пневмонію. Стан важкий, госпіталізована до обласної інфекційної лікарні.
  • жінка, 53 роки, жителька Херсона (Суворовський район). Обстежена як хвора на двобічну пневмонію. Стан важкий, госпіталізована до обласної інфекційної лікарні.

Встановлюється коло контактних осіб.

Наразі на Херсонщині хворіє 85 осіб, 221 вже одужала і 6 померли.

За інформацією МОЗ, за час пандемії в Україні зафіксовано 96 403 хворих на коронавірус, з них 49 737 пацієнтів вже одужало, на жаль, 2144 померло. За останню добу виявлено 1967 нових інфікованих, що є найбільшим приростом з початку пандемії.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ