Підтримати нас

Як зупинити випадіння волосся

Автор статті
06 квітня 2020 14:16
809
Поширити:

Випадіння волосся зупинити може кожен.

Що зазвичай жінка робить, якщо випадає волосся? Купуємо шампунь проти випадання і сподіваємося на краще. Але проблема нікуди не дівається, можливо, трохи зменшується, але все рівно вона є.

Про це повідомляє znaj.ua.

Другий етап - це покупка вітамінів для волосся, які наносяться просто на волосся. Теж погана ідея. Так як волосся, це не мочалка, що вбирає все в себе. Інакше вони вбирали і шампунь і навіть мартіні. Звичайно, вітаміни для зовнішнього використання мають свій ефект-але дуже незначний. Вітаміни для волосся краще пити.

Потім знаходимо в інтернеті рецепти диво-масок для волосся з глини і мертвих мурашок, або ще що-небудь, в цьому роді а результату всерівно немає. Після цього починається апатія, дратівливість, невпевненість в собі і а продовжується випадіння.

Що ж робити?

- Потрібно дізнатися в чому причина випадіння. Адже випадання волосся це, частіше за все, симптом! Це можуть бути проблеми зі шлунком або печінкою. Потрібно перевірити ці органи і якщо проблема в ниє - підлікувати.
- Так само причиною може бути збій роботи в гормонах. Потрібно здати аналізи. Таким чином ви не тільки вирішите проблему Випадіння але і оздоровите свій організм.

Найчастіша причина випадіння волосся у жінок, яка буває в 90% всіх випадків це - ДЕФІЦИТ ЗАЛІЗА. Справа в тому, що кожного місяця, при місячних циклах Жінка втрачає частину крові, а з нею, і запаси заліза. Дефіцит якого призводить до гострого випадання волосся, поганого самопочуття, появі синців на тілі.

Просто купіть собі залізо в капсулах і додавайте його в раціон - швидше за все проблема саме в цьому ‼️ Кожен день слід вживати яблука, буряк, гречку і броколі. Звичайно, шампуні і вітаміни посилять ефект.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ