Підтримати нас

Як облаштувати маленьку ванну: фото до та після ремонту

Автор статті
06 лютого 2019 08:30
531
Поширити:

За умов правильної організації простору нестача місця в маленькій ванній кімнаті стане непомітною. Від зайвих шаф і предметів декору доведеться відмовитися.

Меблі у ванну кімнату слід ставити максимально практичні. Приміром, умивальник брати не на декоративній ніжці, а з тумбою. Усі меблі мають бути відповідні габаритам кімнати. Так, у вузькому приміщенні недоречно виглядатимуть широкі тумби й величезна ванна. Настінних шафок, які нависають над головою, взагалі краще не використовувати. Вони лиш загромадять собою простір. Натомість можна обрати вбудовані в стіну полички. Підійдуть також каркасні й скляні підставки, пише дизайнерський сайт hgtv.com.

У маленькій ванній кімнаті обов'язково слід поставити дзеркало. Розмістити варто так, щоб у ньому відбивалося джерело світла. Це може бути вікно або світильник. Незайве, якщо дзеркал буде декілька. Почепити їх краще паралельно або перпендикулярно один до одного.

Увагу варто приділити й покриттю стін та підлоги. Воно має відрізнятися. Якщо стіни будуть в одному кольорі, а підлога в іншому, це дозволить візуально розширити простір. Вигідно виглядатиме в маленькій кімнаті візерунчаста плитка. Для підлоги можна обрати з крупним орнаментом, для стін — із дрібним.

Стеля в маленьку кімнату підійде глянцева підвісна. Вона теж допоможе візуально збільшити простір. За цієї ж причини підлогу також можна зробити наливною.

${gallery:28c9bc359c6ff89249b261e294388779}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ