Підтримати нас

Відступаючи, ворог може підривати житлові масиви – Генштаб

Vgoru
27 жовтня 2022 13:48
874
Поширити:

У Генштабі заявили, що під час відступу противник, окрім масової евакуації, може вдатися до проведення серії терактів з підривом житлових масивів. Ворог прагне перетворити тимчасово окуповані території на випалену землю. Для цього він завдаватиме критичних збитків інфраструктурі повернених Україною територій.

“Враховуючи відсутність у так званої “другої армії світу” будь-якої гуманності, дотримання міжнародних конвенцій, а також патологічну брехню всіх кремлівських політиків та пропагандистів, противник може ухвалити “непрості рішення”, – заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Громов під час онлайн-брифінгу представників Сил безпеки та оборони України в Military Media Center 27 жовтня.

З огляду на останні інформаційні вкидання з боку росії про "брудну бомбу", не виключається також, що окупанти можуть організувати підриви на ЗАЕС, щоб остаточно вивести її з ладу та спровокувати локальну техногенну катастрофу. Звісно, зі звинуваченням у цьому України.

“Навіть прогнозовані наслідки катастрофи на ЗАЕС були передбачені росіянами з урахуванням напрямку вітру у західному напрямку”, - зазначив бригадний генерал Олексій Громов.

Раніше ми повідомляли, що представники окупаційної адміністрації Херсонщини вшилися якомога далі від Херсона. 

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ