Підтримати нас

Веслувальниця з Херсона Рибачок не змогла кваліфікуватись напряму в півфінал Олімпіади-2024

08 серпня 2024 12:54
418
Поширити:
Анастасія Рибачок
Фото зі сторінки Анастасії Рибачок у фейсбуці

Уродженка Херсона, яка наразі представляє Житомирщину на Олімпіаді-2024 у Парижі Анастасія Рибачок не змогла кваліфікуватись напряму в півфінал у веслувальному спринті на каное-одиночках.

За інформацією представленою на офіційному сайті ігор 8 серпня відбулася кваліфікація Олімпійських ігор у веслувальному спринті у каное-одиночці серед жінок й Анастасія прийшла 4. Вона подолала дистанцію за 47.04 секунд.

Згідно з даними Sport.Ua, напряму у півфінал кваліфікувались по дві найшвидші спортсменки у кожному запливі. Проте в Анастасії Рибачок буде шанс пробитися туди через чвертьфінал, який розпочнеться 8 серпня о 13:40 за київським часом.

  • Олімпійські Ігри 2024 проходять із 26 липня до 11 серпня. Церемонія відкриття Олімпіади вперше відбулася не на суші, а на воді – на паризькій річці Сена. На змаганнях буде розіграно 329 медалей у 32 видах спорту. До складу офіційної делегації збірної команди увійшла веслувальниця із Херсонщини Катерина Дудченко, легкоатлет із Херсона Андрій Проценко та борчиня Тетяна Сова-Ріжко.
  • 28 липня тенісистка з Нової Каховки Херсонської області Ангеліна Калініна знялася з Олімпійських ігор-2024 через хворобу.
  • 5 серпня на Олімпіаді  – 2024 у Парижі відбулись змагання із вільної боротьби. У 1/8 фіналу у ваговій категорії до 68 кілограмів борчиня  із Херсонщини Тетяна Сова-Ріжко поступилася спортсменці з Індії Ніші Дахії.
  • 31 липня жіноча збірна з академічного веслування Євгенія Довгодько, Катерина Дудченко, Дар'я Верхогляд із Херсонщини та Анастасія Коженкова з Волинської області фінішувала п'ятою у фіналі змагань на Олімпійських іграх-2024
  • 6 серпня на ранковій сесії літніх Олімпійських ігор у Франції відбулися попередні заїзди у каное-двійці на дистанції 500 метрів. Українки Людмила Лузан (Івано-Франківськ) та Анастасія Рибачок (уродженка Херсона, яка наразі представляє Житомирщину) автоматично пройшли до півфіналу.024.
  • 7 серпня на Олімпійських іграх-2024 відбулися останні кваліфікаційні змагання за участі українців — чоловічих стрибків у висоту. Легкоатлет з Херсона Андрій Проценко завершив виступи без результату.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів