Підтримати нас

Вбивство Гандзюк: один з фігурантів справи втік з України – ЗМІ

23 листопада 2018 08:25
581
Поширити:

Про це вранці в п’ятницю, 23 листопада, повідомило агенство УНІАН, посилаючись на Telegram-канал The_Newsroom.

Відзначається, що голова Херсонської обласної ради та регіонального осередку партії «Батьківщина» Владислав Мангер вилетів з Києва до Парижа ще 20 листопада.

«Фігурант справи про вбивство Катерини Гандзюк виїхав з України. Активісти забили на сполох ще вчора ввечері, ми перевірили і з’ясували, що це сталося ще кілька днів тому. За інформацією від наших джерел, очільник Херсонської облради та місцевої «Батьківщини» Владислав Мангер 20 листопада вилетів з Києва до Парижа», - йдеться у повідомленні.   

Нагадаємо, активісти називають Мангера «людиною, яка в деяких джерелах вказана одним із ймовірних замовників вбивства».

Ця новина сьогодні облетіла Україну, про неї написали чимало видань: 

https://gordonua.com/news/politics/figurant-dela-ob-ubiystve-gandzyuk-manger-vyehal-iz-ukrainy-socseti-527188.html

https://apostrophe.ua/news/society/accidents/2018-11-23/ubiystvo-gandzyuk-stalo-izvestno-kuda-bejal-skandalnyiy-top-chinovnik/146807

https://ua.censor.net.ua/news/3098464/odyn_iz_figurantiv_ubyvstva_kateryny_gandzyuk_zbyrayetsya_vtekty_z_krayiny_aktyvisty

https://www.slovoidilo.ua/2018/11/23/novyna/suspilstvo/odyn-holovnyx-pidozryuvanyx-vbyvstvi-handzyuk-vtik-ukrayiny

А Масі Наєм учора поширив ось такий допис:

«Один з фігурантів справи нападу на Катерину Гандзюк, людина, яка в деяких джерелах вказана одним із ймовірних замовників вбивства, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер намагається втекти з країни.

Інформація від наших джерел. Прес-служба цієї особи мовчить та ховається.

Закликаємо не допустити того, щоб будь-хто з підозрюваних міг безперешкодно залишити Україну до закінчення слідства та покарання винних у смерті Каті. Будь-яку втечу ми вважаємо проявом того, що влада і слідство дають можливість вірогідним фігурантам справи уникнути відповідальності.

Якщо голова місцевої ВО «Батьківщина» не причетний до вбивства, то чому не лишається в Херсоні? Чому не допоможе слідству знайти правду? Чого намагається втікти? Чому його прес-служба не може пояснити, куди саме він зник?

Прохання до всіх наших підписників та тих, хто читає цей пост: поширте, будь ласка, фото цієї людини, нам дуже допоможе якщо небайдужі громадяни в Україні та, можливо вже за кордоном, будуть фіксувати на фото та відео пересування цього громадянина. Дякуємо».

А  Херсонська обласна рада з цього приводу надала таку інформацію:

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ