Підтримати нас

В ЄС незадоволені українськими реформами

20 травня 2016 07:00
208
Поширити:

Голова місії Європарламенту по бюджетному контролю Інге Гріссле на брифінгу в Києві заявила, що змушена констатувати зниження швидкості реформ в Україні.

Як зазначає Гріссле до сих пір не виконані умови для надання українській стороні 800 млн євро, тому що Україна поки своїх зобов'язань не виконала. Про це повідомляє  znaj.ua

Інге Гріссле нагадала, що загальна сума евромакрофінансовой допомоги Україні становить 3,4 млрд євро, з них 800 млн - на двостороннє розвиток і підтримку, 500 млн - на регіональний розвиток, 50 млн - на підвищення стабільності і 60 млн - в якості гуманітарної допомоги.

Крім того, голова зазначила, що окремим питанням, з яким буде розбиратися Європарламент, стане перевірка процедури банкрутства українських банків, закритих у результаті діяльності НБУ.

"Що стосується питання про 72 банки, які збанкрутували ... Ми займемося цим питанням в Брюсселі, перевіримо всі факти і зробимо відповідні висновки. Ми обговорили банкрутство 72 банків останнім часом і куди зникли гроші, які ніхто не може знайти", - зазначила Інге Гріссле.

Нагадаємо, що місія Європарламенту по бюджетному контролю, вперше прибула в Україну, щоб зустрітися з народними депутатами, представниками громадськості, і співробітниками антикорупційних органів.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ