Підтримати нас

В ОВА розглянули бюджети двох окупованих громад на Херсонщині

Вгору
Автор статті
03 лютого 2024 14:32
432
Поширити:

Бюджет окупованої Скадовської громади Херсонської області у 2023 році склав понад 202 млн гривень: 34 млн – це власні надходження, інші кошти – дотації та субвенції.

Про це повідомив перший заступник начальника Херсонської ОВА Дмитро Бутрій. 
З цих грошей витратили 147 млн гривень. Вони пішли на заробітну плату працівникам бюджетних установ. Також 1 млн гривень спрямували на допомогу військовим, по 100 тисяч гривень – поліціянтам і рятувальникам, розповів чиновник.
За словами Бутрія, залишок – це близько 66,5 млн гривень збираються витрати на відновлення населених пунктів Скадовської громади після деокупації.
Крім того, в адміністрації зазначили, що Долматівська громада Херсонської області неефективно використовує бюджетні кошти та вказали на дотримання бюджетної дисципліни.

  • Скадовська та Долматівська громади Скадовського району Херсонської області російські військові окупували з перших днів повномасштабного вторгнення РФ на територію України.
  • Долматівську громаду очолює з 15 листопада 2022 року Костянтин Золотаревський, Скадовську громаду – з 10 травня 2023 року Сергій Кухта.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ