Підтримати нас

В допомогу вагітним, матерям з малими дітям та громадянам, що потерпають від панічних атак

Vgoru
Автор статті
05 березня 2022 10:25
921
Поширити:

Чимало громадян сьогодні потребують як фізичної, так і психологічної допомоги. Як ми вже повідомляли, вагітні жінки та породіллі пережили з початку війни великий стрес, молоді мами часто не можуть знайти необхідного харчування для своїх малюків, хтось просто перебуває весь час у тривожному стані чи потерпає від панічних атак. Аби допомогти таким громадянам, у мережі Телеграм працюють спеціальні чати.  

Так, за будь-якою допомогою стосовно вагітності можна звернутися до користувачів Ми разом! Допомога вагітним

Жінкам, які мають маленьких дітей, потребують поради інших жінок та допомоги фахівців, стане у пригоді канал Ми разом! Матусі.

Для дорослих і дітей, які потерпають від тривожних чи апатичних станів і потребують порад та консультацій від профільних спеціалістів та оточуючих, діє чат Ми разом! Тривога, стрес, апатія.

У групі Ми разом! Паніка, панічні атаки також можна знайти підтримку, допомогу, номери телефонів профільних фахівців, які допоможуть подолати проблему.

У ці складні для українців дні психологи радять уникати стресових станів, як дорослим, так і дітям. Для цього важливо вчасно перемикати увагу на позитивну інформацію. Ще одним сервісом, який допоможе запобігти нервовому перенапруженню або швидко заспокоїти дитину є телеграм канал з казками Павлуша і Ява.

Сервіс дозволяє завантажувати контент та слухати його в режимі офлайн. Можна навіть долучитися до запису нових казок. Розробники стверджують, що цей спосіб заспокоєння є ефективним не лише для дітей, а й для дорослих.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ