Підтримати нас

Успішна операція львівських десантників

Vgoru
14 квітня 2022 16:03
1,557
Поширити:

Марунові берети” продовжують визволяти окуповані російськими військами українські населені пункти. Про це повідомили на телеграм каналі Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

«Нещодавно, підрозділами 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України була проведена блискуча операція щодо знищення сил підрозділів ЗС російської федерації. Враховуючи певні обставини, ми не можемо детально розкривати хід проведення даної операції. Проте, відзначимо, що діяли Львівські десантники дуже успішно», - йдеться у повідомленні.

Також на каналі Командування Десантно-штурмових військ повідомили, що були завчасно проведенні необхідні заходи для виявлення та подавлення вогнем пунктів управління, вогневих засобів та інших важливих об’єктів противника. Після цього штурмовими підрозділами була проведені наступальні дії.

«Отримавши значні втрати, російські окупанти були деморалізовані та почали відступати, залишаючи зайняті позиції. В результаті Львівські десантники звільнили від окупації декілька українських населених пунктів», - додали у повідомленні.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів