Підтримати нас

Унаслідок ворожої атаки загинула медсестра херсонської лікарні Світлана Віштомова

Vgoru
Автор статті
30 вересня 2023 07:55
767
Поширити:

Унаслідок ворожої атаки, 28 вересня, загинула молодша медична медсестра Херсонської міської клінічної лікарні ім. Афанасія і Ольги Тропіних Світлана Віштомова.

Про це йдеться на сторінці лікарні. 

Зазначається, що у момент обстрілу Світлана перебувала на вулиці, біля свого будинку Також загинули дві жінки.

“Це невимовне… Молода жінка, матуся трьох діток, світла, сповнена життя… Працювала у відділенні понад 15 років, робила на своєму місці все задля допомоги і підтримки у цей складний час”, – йдеться в дописі.

Зокрема, повідомили, що 3 травня через обстріл АТБ загинула старша медична сестра відділення реанімації Тетяна Кириченко разом з чоловіком. Також раніше біля супермаркету внаслідок ворожої атаки отримала травми несумісні з життям молодша медична сестра відділення медичної реабілітації Олена Ситник.

Росіяни продовжують завдавати ударів по медзакладах Херсонщини. У серпні армія РФ тричі обстрілювала лікарні в Херсоні. Після першого удару на початку місяця загинув лікар Дмитро Білий та постраждала медсестра.

Під час другої атаки поцілили у внутрішній двір, зазнала руйнувань будівля моргу. На момент атаки працівники та пацієнти були в укритті, тому постраждалих не було.

А 26 серпня було пошкоджено будівлю шпиталю, вибито двері та 17 вікон.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ