Підтримати нас

У Херсоні у свій перший робочий день від обстрілів загинув лікар Дмитро Білий

Vgoru
02 серпня 2023 13:56
1,213
Поширити:

Унаслідок російського обстрілу Херсона 1 серпня загинув лікар Дмитро Білий. Йому було 25 років. Це був його перший робочий день після закінчення навчання. 

Про це повідомили на сторінці Студентської ради ОДМФУ.

Фото зі сторінки Студентської ради ОДМФУ

Як зазначається, 2021 року Дмитро закінчив Запорізький державний медико-фармацевтичний університет. Навчання на інтернатурі за спеціальністю отоларингологія він продовжив у Херсоні. Тут він і залишився працювати попри майже щоденні обстріли.

«Він був дуже добрий, веселий, душа компанії, завжди посміхався. Дмитро добре вчився, мріяв стати кваліфікованим лікарем і дуже радів, коли сьогодні вийшов на роботу», – написсали одногрупники про Дмитра.

Через обстріл Дмитро отримав множинні осколкові поранення, несумісні з життям.

Родичі Дмитра поділилися, що він мріяв працювати лікарем і допомагати людям, врятував багато поранених і дуже хотів вийти на роботу саме в Херсоні, написали в повідомленні.

Під час того обстрілу були пошкоджені два поверхи – хірургічне та отоларингологічне відділення, зруйновано операційну. Того дня постраждала й медсестра – у неї травмована щелепа. 

Через обстріл лікарні згодом стало відомо про ще чотирьох постраждалих медпрацівників. У них діагностували контузію та гостру реакцію на стрес.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ