Підтримати нас

Український художник створив піксельний малюнок на тему звільнення Херсонщини

Vgoru
Автор статті
01 січня 2024 16:37
800
Поширити:

Український художник з ніком в інстаграмі Вітер Степовий створив піксельний малюнок на тему звільнення Херсонщини. На ньому автор зобразив морського піхотинця й річку Дніпро. На зображенні є напис: “Кринки. Морська піхота”.

"Вільний світ переможе комунізм за допомогою Господа та кількох піхотинців", – так підписав автор свій новий арт про морських піхотинців.

Від жовтня в американському Інституті вивчення війни фіксують успіхи ЗСУ на лівобережжі, зокрема, поблизу Кринків. Проте у грудні почали з'являтися інтерв'ю українських військових щодо ситуації на лівобережжі Херсонщини. 16 грудня у New York Times опублікували інтерв'ю з кілька українськими морпіхами, що брали участь у форсуванні Дніпра на Херсонщині. Вони висловили занепокоєння щодо великих втрат та надто оптимістичних заяв українських чиновників. 21 грудня офіцер однієї з бригад ТРО, яка працює на Херсонщині, розповів, що глобальних успіхів на цьому напрямку немає, адже в окупаційних військ більше артилерії й технічних засобів.

Також українські спецпризначенці розповіли американському виданню ABC News, як встановлювали контроль над плацдармами на лівобережжі Херсонщини. П'ять місяців знадобилося спецпризначенцям, аби забезпечити переправу на лівий берег Дніпра.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ